foradia subscriutegrat

Octavio: “amb el carril bici Alcoi guanya en salut mediambiental”

• Però no és la seguretat vial l’únic avantatge que Octavio veu del carril bici, tota la ciutat d’Alcoi “guanya en salut ambiental" • Per altra banda, Octavio ha identificat alguns errors en la instal·lació del carril...

Alcoi continua instal·lant la seua ruta perquè les bicicletes puguen transitar la ciutat d’una manera més segura. Ho faran per un carril bici que connectarà, Zona Nord, per una banda, amb el Viaducte, i per l’altra, amb Batoi i la Via verda.

Aquesta ha resultat una mesura polèmica entre els ciutadans en quant l’opinió dels veïns. Eixim al carrer per a comprovar de primera mà algunes opinions al respecte.

Octavio és un alcoià aficionat a la bicicleta. Des del seu punt de vista, és mot positiu que els carrers d’Alcoi incorporen un carril habilitat perquè puguen circular les bicicletes amb seguretat.

Però no és la seguretat vial l’únic avantatge que Octavio veu del carril bici, tota la ciutat d’Alcoi “guanya en salut ambiental, ja que, al poder circular en bici, n’hi haurà menys trànsit, i per tant menys contaminació”, com succeeix en altres ciutats. En aquest sentit, opina que el carril bici és un avanç urbanístic encertat.

Per altra banda, Octavio ha identificat alguns errors en la instal·lació del carril: els escalons, “que s’han pintat del mateix color (blanc) que les línies dels carrers per a vehicles i ja han ocasionat alguns problemes a les persones majors”, i per altra, “la col·locació d’alguns contenidors de brossa, que s’han quedat a mig carrer”.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *