foradia mediambient

Xiquets i xiquetes sahrauís de ‘Vacances en pau’ a Alcoi

Recepció i benvinguda als xiquets i xiquetes sahrauís. banda de la visita a l’Ajuntament, el grup ha tingut ocasió hui de visitar el Museu Provincial de Bombers, i posteriorment han acudit a la Piscina Municipal José Trenzano, on el Rotary Club Alcoi els ha obsequiat amb un dinar.

sahraui

Aquest matí hem tingut el goig de rebre a l’Ajuntament als xiquets i xiquetes sahrauís que passen unes setmanes a les nostres comarques gràcies al programa ‘Vacances en pau’, així com a les famílies que els acullen durant aquest període.

Al Saló de Plens, l’alcalde Toni Francés els ha donat a tots la benvinguda, desitjant-los una feliç estada al nostre territori, i que passen una fantàstica experiència tant ells com les famílies que els acullen. La regidora de Cooperació, Solidaritat i Pau, Estefania Blanes, també els ha desitjat que gaudisquen del viatge, tot indicant que espera que en un futur proper el Sàhara Occidental puga resoldre el conflicte que manté a la seua població en campaments per l’ocupació del seu territori.

A banda de la visita a l’Ajuntament, el grup ha tingut ocasió hui de visitar el Museu Provincial de Bombers, i posteriorment han acudit a la Piscina Municipal José Trenzano, on el Rotary Club Alcoi els ha obsequiat amb un dinar.

Gràcies per la visita, amigues i amics! Que passeu una feliç estada! تحيا الشعب الصحراوي


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *