foradia subscriutegrat

Presentació a Alcoi d’una obra sobre els reptes de les PIMES valencianes

• Presentació del llibre “Una nova via per a l’empresa valenciana. Bases i propostes econòmiques per al futur” el proper divendres 19 de maig a les 19h. • El llibre defensa la tesi que sense un model econòmic els valencians no aconseguirem eixir de l’actual crisi econòmica i social

La Fundació Nexe i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi organitzen la presentació del llibre “Una nova via per a l’empresa valenciana. Bases i propostes econòmiques per al futurel proper divendres 19 de maig a les 19h.

El llibre tracta sobre els reptes de les mitjanes i xicotetes empreses gràcies a les quals funciona l’economia valenciana. El llibre defensa la tesi que sense un model econòmic els valencians no aconseguirem eixir de l’actual crisi econòmica i social. Un nou model que ha de ser innovador, obert al món i socialment responsable. L’obra està integrada per set aportacions diverses i pluridisciplinaris d’Isidre March, Fidel León, Elies Seguí, Vicent Cucarella, Àngel Soler, Rafael Beneyto i Josep Vicent.

La presentació tindrà lloc a la seu de la Cambra de Comerç d’Alcoi i comptarà amb la presència de Vicent Soler, conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Júlia Company, Directora General de l’IVACE, i Enrique Rico, president de la Cambra de Comerç d’Alcoi. També hi intervindran Elies Seguí, coordinador i autor del llibre i Director Acadèmic de la Fundació Nexe, i Eladio Silvestre, empresari.

El llibre compta amb un pròleg de Vicent Soler, conseller d’Hisenda i Model Econòmic i catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat de València, i epíleg de Rafael Climent, conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació.

L’obra arriba just quaranta anys després de la publicació deLa via valenciana” d’Ernest Lluch, el llibre que va iniciar l’etapa de maduresa sobre els estudis de l’economia valenciana, tot exposant des de les bases d’aquesta així com nombrosos suggeriments reflexius al voltant del model econòmic valencià, que compta amb unes característiques diferenciadores dels de la resta de l’estat.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *