lasarga subscriutegrat

El PP d’Alcoi insistirà en la necessitat de reparar i mantenir El Parterre

• El Partit Popular d'Alcoi va proposar en el Ple del passat mes de desembre destinar la quantitat econòmica suficient per a reparar la Plaça Pintor Gisbert • Des del PP tornaran a demanar que es mantinga aquesta zona de manera correcta

El Partit Popular d’Alcoi va proposar en el Ple del passat mes de desembre destinar la quantitat econòmica suficient per a reparar la Plaça Pintor Gisbert, també coneguda com El Parterre, així com realitzar les gestions oportunes per a aconseguir un manteniment continu de l’esmentada plaça.

A la brutícia, zones sense gespa, problemes en el pavimentat, pintades i falta d’arbrat, s’uneix el problema de l’estat de l’arbrat. Totes elles, qüestions que podem trobar en la plaça Pintor Gisbert i que apunten a una degradació constant.

El Parterre està situat en una zona cèntrica, on en actes importants com la Cavalcada dels Reis Mags o les festes de Moros i Cristians: són molts els alcoians i visitants que transiten per aquesta zona.

A més, en aquesta plaça es troben jocs infantils, on la caiguda d’una branca de grans dimensions com va ocórrer recentment, segons afirmen els populars, “pot acabar en una lamentable desgràcia“.

El regidor Rafa Miró afirma que “fa ja sis mesos que sol·licitem el manteniment en aquest lloc emblemàtic del Centre Històric, llavors l’alcalde va negar l’evidència i ara podríem haver tingut una desgràcia”.

I continua dient que des del PP tornaran a demanar que es mantinga aquesta zona de manera correcta, a més de la seguretat per a les persones, “no té sentit parlar de revitalitzar el centre, quan qüestions bàsiques com el manteniment diari no estan solucionades”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *