foradia barnasants

Agullent participa de la iniciativa “Madejas contra la violencia de género”

• Agullent va participar a l'encontre estatal del projecte "Madejas contra la violencia de género" que es va realitzar a Fuenlabrada (Madrid) • La bufanda, símbol de la lluita contra la violència masclista, ja aplega a més de tres quilòmetres i mig de llargària

Agullent va participar aquest passat dissabte 20 de maig a l’encontre estatal del projecte “Madejas contra la violencia de género” que es va realitzar a Fuenlabrada (Madrid) i on van participar grups de les províncies de Navarra, País Basc, Alacant, Toledo i d’altres llocs on s’han realitzat trossets de bufanda.

La bufanda, símbol de la lluita contra la violència masclista, ja aplega a més de tres quilòmetres i mig de llargària. Un projecte que va nàixer a Astigarraga (Guipúsoca) al 2014 impulsat per l’associació Harituz.

Agullent es va sumar al projecte “Madejas contra la violencia de género l’any 2016, si bé es va anomenar “Teixint per la Igualtat“. La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Agullent ha impulsat la participació en l’encontre de Fuenlabrada amb el finançament del desplaçament de les participants a l’acte, al qual també hi va assistir Teresa Terol, regidora de l’àrea.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *