lasarga ajualcoipresuparticipa

Muro contracta més de 20 jóvens desocupats amb el projecte T’Avalem Joves

• Contractació de 20 joves desocupats, durant tot un any, a banda del personal tècnic per al taller que consta de 2 docents, un auxiliar administratiu i un director, tots ells al 100 per cent. • Els alumnes treballadors rebran la formació corresponent i al mateix temps realitzaran pràctiques formatives als diferents departaments de l’Ajuntament

Des de la Regidoria de promoció Econòmica de l’Ajuntament de Muro informen de la posada en marxa del programa T’Avalem joves a Muro. Una subvenció atorgada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball encapçalada pel Conseller Rafa Climent, que ha fet possible la contractació de 20 joves desocupats, durant tot un any, a banda del personal tècnic per al taller que consta de 2 docents, un auxiliar administratiu i un director, tots ells al 100 per cent.

T’avalem és un programa mixt dirigit als joves majors de 16 anys i menors de 30, que estiguen inscrits en el sistema de Garantia Juvenil. A la província d’Alacant s’han presentat un total de 15 Projectes i 27 itineraris, per a 270 alumnes.
El projecte de Muro anomenat: “Muro Jove”, consisteix en dos itineraris formatius:

  • Dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil (Certificat de Professionalitat nivell 2) i direcció i coordinació d’Activitats de Temps lliure educatiu infantil i juvenil (Certificat de Professionalitat nivell 3)
  • Dinamització Comunitària (Certificat de Professionalitat nivell 3)

Els alumnes treballadors rebran la formació corresponent i al mateix temps realitzaran pràctiques formatives als diferents departaments de l’Ajuntament i rebran un sou corresponent al SMI, (707,70 €/mes), i al finalitzar l’acció formativa comptaran amb el corresponent certificat de professionalitat.

El total del projecte ascendeix a 405.010,63 € (100%), dels quals la subvenció global a sol·licitada és de 389.059,20 € (95,9%) i el compromís d’aportació municipal ascendeix a 15.951,43 € (4,10%) per a despeses diverses necessàries i l’execució de l’obra denominada “Treballs assignats al projecte Muro Jove”.

La regidora de Promoció Económica, Carol Iváñez, ha declarat: “aquest programa, així com els tallers d’ocupació que estem aconseguint, son fruit de l’esforç i del treball en equip de diversos departaments de l’Ajuntament de Muro, cal agrair al departament d’educació, per la seua tasca en l’homologació d’aules, al departament de Joventut i Serveis Socials per la seua implicació i sobretot a Manolo Moll, AODL, per ser el precursor d’aquests programes a Muro”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *