foradia subscriutegrat

Alcoi iniciarà la seua I Setmana del Modernisme en setembre

• La regidoria de Turisme, junt amb CAEHA, Lucentum, el Club de Danses El Carrascal i AECC, entre d’altres, està organitzant la I Setmana del Modernisme a Alcoi, que tindrà lloc del 18 al 24 de setembre d’enguany. • La idea és donar inici a un esdeveniment que cresca any rere any consolidant-se com a una fira referent d’aquest corrent artístic


Al costat d’altres ciutats espanyoles i Europees, Alcoi va ser una ciutat d’esplendor modernista durant el primer quart del segle XX.

L’art modernista va deixar a Alcoi un abundant i important legat històric, així com una estela cultural que encara perdura. Són més de 30 els edificis modernistes de la ciutat, entre ells, La Casa del Pavo i el Círculo Industrial.

Per a valorar aquest legat, que explica una part de la història d’Alcoi, la regidoria de Turisme, junt amb CAEHA, Lucentum, el Club de Danses El Carrascal i AECC, entre d’altres, està organitzant la I Setmana del Modernisme a Alcoi, que tindrà lloc del 18 al 24 de setembre d’enguany.

Aquesta Setmana es dividirà en dos blocs: per una banda, un vessant cultural amb exposicions, visites i conferències, i per altra una fira amb l’objectiu d’emular l’ambient de l’Alcoi modernista.

Segons explica Lorena Zamorano, la idea és donar inici a un esdeveniment que cresca any rere any consolidant-se com a una fira referent d’aquest corrent artístic.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *