foradia cdturisme

La promoció de les Festes arriba fins a Taiwan

La campanya de promoció per a Festes de Moros i Cristians 2015 ja està en marxa i inclou mupis, cartells al tren, reportatges i programes en directe. Llocs com Mèxic o Taiwan coneixeran les festes.

PublicacioTaiwan

L’última part de la campanya turística de promoció de les Festes de Moros i Cristians ha començat aquesta setmana, incloent-hi suports de publicitat exterior així com publicitat en diferents mitjans de comunicació online i offline i estarà activa fins a la Trilogia alcoiana.

A més de la presència en Fitur, Alcoi també apareix a un publireportatge a la Guia de Turisme de la Comunitat Valenciana amb més de 40.000 exemplars i que es reparteix a les principals fires del sector al llarg de tot l’any: Madrid, Barcelona, Bilbao, Saragossa i Valladolid. I pel que respecta a la publicitat estàtica va començar la seva presència dimarts dia 6 d’abril, amb 100 mupis repartits per diferents poblacions de la costa d’Alacant com Benidorm, Campello, la Vila Joiosa, Santa Pola, etc. Igualment, Renfe posarà cartells de Festes a partir del 14 d’abril tant en els trens de rodalies com a les estacions de València. Seguint aquesta línia, s’encartarà un flyer sobre Festes de Moros i Cristians en la Revista “Saborea Alicante”.

La publicitat combinant mitjans més tradicionals com periòdics i ràdio amb altres on line és imprescindible. Per aquesta raó, el programa “A vivir que son dos días” Comunitat Valenciana de la Cadena Ser es va retransmetre des del Saló de Plens d’Alcoi el dia de la Glòria Infantil. També hi haurà publicitat a diaris com El Mundo, Información o revistes com El temps així com a altres mitjans locals i comarcals. Una ambiciosa campanya online a la web d’un dels diaris de més tirada de la Comunitat també permetrà que un bàner i un publirreportatge estiguen promocionant les nostres festes al llarg d’una setmana.

Més enllà de la promoció a la Comunitat Valenciana, un acord amb l’agència de notícies EFE permetrà a Alcoi tindre presència nacional i internacional a diferents mitjans com ja va ocórrer a la campanya de Nadal. Un reportatge en l’Oficina Espanyola de Turisme de Mèxic i una publicació a Taiwan són alguns dels exemples de la informació per a atraure més gent durant els dies de festa.

La Regidoria va realitzar la passada Setmana Santa una acció online en la web del diari de més tirada de la Comunitat Valenciana amb la presència d’un bàner amb el text “Alcoi t’espera en Semana Santa” del 25 al 31 de març i un publireportatge dels atractius turístics de la ciutat centrats en la natura i el modernisme. Igualment el programa de “Cuina de Mercat” de Televisión Mediterráneo, presentat per l’alcoià Paco Morrió, dedicarà un programa a la gastronomia alcoiana i els productes que es venen als mercats municipals. I els bloguers de viatges “Mola Viajar” hi han publicat el vídeo dels principals recursos turístics d’Alcoi que van realitzar al llarg de la seva visita el passat mes de març.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *