foradia pressupostparticipatiualcoi

Alcoi presenta el programa “Música a la Llum”

• La societat alcoiana La Nova ha sigut la primera banda a participar en aquest programa cultural • Albert Girona, secretari autonòmic de Cultura, ha estat present a la roda de premsa per fer valdre la importància de les societats musicals

L’Ajuntament d’Alcoi ha presentat el programaMúsica a la Llum“, el qual farà públic bona part del ric patrimoni de les Societats Musicals del País Valencià.

La societat alcoiana La Nova ha sigut la primera banda a participar en aquest programa cultural; el seu president, José Antonio Llinares, s’ha mostrat agraït en roda de premsa per la tasca de l’Institut Valencià de Cultura, sense el qual no s’haguera pogut catalogar tot el patrimoni inclòs al projecte.

Albert Girona, secretari autonòmic de Cultura, ha estat present a la roda de premsa per fer valdre la importància de les societats musicals en la vertebració del territori valencià.

En representació de Bankia, com a patrocinadora del projecte, ha comparegut la seua coordinadora de comunicació a la Comunitat, Isabel Rubio. La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana també ha estat representada amb el seu president provincial a Alacant, Ramón Mas Soler.

L’alcalde Toni Francés, com a mestre de cerimònies, ha mostrat la seua satisfacció perquè Alcoi puga formar part d’aquest ambiciós projecte.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *