foradia subscriutegrat

La Mostra de Teatre arriba a la recta final

• La Mostra de Teatre d’Alcoi ja esgota les seues últimes hores i ho fa amb tant d’èxit com estava previst • Tancarà la Mostra al Teatre Calderón la reconeguda clown Pepa Plana amb el seu Paradís Pintat

La Mostra de Teatre d’Alcoi ja esgota les seues últimes hores i ho fa amb tant d’èxit com estava previst: els programadors, actors, tècnics de cultura, etc. que porten tota la setmana en Alcoi ja comencen a anar-se’n carregats de propostes i idees per a la pròxima temporada.

L’última jornada de la Mostra, avui 2 de juny, ha traslladat al públic a tres països ben diferents: iguana Teatre/Teatre de la Sargantana amb el seu espectacle Hanna dels tres països han contat tres històries de tres dones diferents que sorprendrà el públic familiar amb elements purament teatrals com el Clown, el bufó o la màscara i el teatre d’objectes.

Per la vesprada estrenaran l’espai escènic de la Glorieta, els alacantins Arritmados i el seu Menás a Truá, una barreja de circ, cinema i musical amb grans dosis d’humor fresc.

Tancarà la Mostra al Teatre Calderón la reconeguda clown Pepa Plana amb el seu “Paradís Pintat”, un espectacle divertit que connecta amb la cara més tràgica del món on vivim.

Demà dissabte al migdia tancarà les seues portes l’Àgora Escènica que durant tota la setmana ha acollit centenars de professionals de les arts escèniques.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *