foradia subscriutegrat

El PP acusa el Consell “d’esquerra radical” i “sectarisme” pel tema educatiu

• “El Consell de Puig i Oltra ha mostrat la seua cara més radical en tractar de sotmetre a la societat valenciana a un pensament únic", afirma Rafa Miró • Des del Partit Popular d'Alcoi s'intentarà seguir cercant i sumant suports com l'aconseguit amb Ciutadans i PSOE a Alcoi “per a garantir la llibertat d'elecció dels pares”

El President del Partit Popular a Alcoi, Rafa Miró, ha afirmat queel Consell de Puig i Oltra ha mostrat la seua cara més radical en tractar de sotmetre a la societat valenciana a un pensament únic, oblidant que en democràcia la llibertat d’elecció és sagrada i està reconeguda per la Constitució”.

El PP reclama que els pares puguen triar el centre al qual porten als seus fills i el model d’educació que volen per a ells.

“Cada persona és lliure d’escollir la que crea més convenient. El mateix ocorre amb la llengua: diem sí a l’ensenyament en valencià, però no a la imposició. Tots els alumnes, estudien on estudien i en la llengua que trien han de tenir les mateixes oportunitats per a aprendre i certificar un tercer idioma”, afirma Rafa Miró.

Així mateix acusa que “el decret de plurilingüisme del Consell i la retallada d’unitats d’educació concertada mostren el sectarisme de l’esquerra, que tracta d’imposar un model únic basat en l’adoctrinament”.

Des del Partit Popular d’Alcoi s’intentarà seguir cercant i sumant suports com l’aconseguit amb Ciutadans i PSOE a Alcoi “per a garantir la llibertat d’elecció dels pares”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *