foradia subscriutegrat

L’Ajuntament contractarà 12 aturats de llarga durada

• Contractarà a 12 aturats de llarga durada durant 3 mesos • A aquest programa s’han de sumar les altres 3 subvencions

L’Ajuntament d’Alcoi contractarà a 12 aturats de llarga durada durant 3 mesos a jornada completa amb els 71.763,60 euros de la subvenció del SERVEF per a la ciutat.

La selecció del personal es realitzarà abans que acabe l’any, com sempre, pel personal del Departament de Promoció econòmica conjuntament amb el SERVEF seguint els barems que marca l’òrgan de conselleria.

A aquest programa s’han de sumar les altres 3 subvencions atorgades a la ciutat: 5 oficials de jardineria per a netejar els rius, també de llarga durada, així com una subvenció per a un orientador i una altra per a un informàtic.

El regidor de Promoció econòmica, Manolo Gomicia, vol destacar que aquests programes són un important revulsiu per a aquestes persones i per la ciutat: les ajudes permetran treballar a persones aturades de llarga durada i formar-se, i al mateix temps, és un impuls per a la ciutat “ja que durant els mesos de la seua contractació es pot intensificar les tasques d’obres i neteja de la ciutat”.

Cal afegir que el Govern ha rebut crítiques per part de Compromís de deixar escapar unes subvencions del Servef destinades a aquest sector.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *