foradia cdturisme

Guanyar Alcoi demana planificació i alternatives a l’eliminació dels 750 plataners d’Alcoi

• La Colla Ecologista - La Carrasca ja va anunciar la setmana passada que discrepava d'aquesta decisió d'eliminar els 750 plataners d'Alcoi. • Guanyar demanarà al Plenari de maig que es realitze un estudi sobre en quins casos hi ha alternatives a l'eliminació dels plataners i en cas d'haver de retirar-los

El Govern Municipal del PSOE va anunciar fa uns dies la intenció d’eliminar dels carrers de la ciutat 750 plataners, una quinta part de tots els arbres que tenim a Alcoi.

La Colla Ecologista – La Carrasca ja va anunciar la setmana passada que discrepava d’aquesta decisió d’eliminar els plataners de forma generalitzada.

Guanyar Alcoi, en veu del regidor Aleixandre Sanfrancisco, se suma a aquestes crítiques i anuncia que utilitzarem totes les eines de l’Ajuntament que estiguen al nostre abast perquè aquesta decisió no siga precipitada.

Per aquest motiu, des de Guanyar anuncien que a la propera Comissió Informativa presentaran un prec per tal de convocar el Consell Local de Medi Ambient per debatre i prendre una decisió consensuada sobre els plataners.

Per altra banda, Guanyar demanarà al Plenari de maig que es realitze un estudi sobre en quins casos hi ha alternatives a l’eliminació dels plataners i en cas d’haver de retirar-los, que es faça després de l’estiu, “per tal de no perdre l’ombra que ofereixen i que hi haja altres opcions d’arbres que puguen aportar ombra, millorar la qualitat del medi ambient urbà i inclús actuar de barrera contra el soroll del carrer”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *