foradia subscriutegrat

Jornades de l’IES Cotes Baixes per unir relacions laborals i educatives

• Objectiu: acostar als alumnes de Cicles Formatius al món empresarial • Les vora 20 ponències abastaran totes les famílies professionals.

L’IES Cotes Baixes d’Alcoi presenta les seues VI Jornades Tècniques d’FP amb un complet programa d’activitats, que se celebren del 23 al 27 de gener.

Les jornades tenen com a objectiu acostar als alumnes de Cicles Formatius al món empresarial del qual formaran part en un futur pròxim. Així mateix, es procura involucrar i implicar a les empreses en la formació dels alumnes perquè d’aquesta manera puguen estar connectats tant el centre educatiu a la realitat laboral, com les empreses a les necessitats dels estudiants.

A les Jornades serà possible, d’una banda, conéixer l’àmplia oferta formativa tècnica i especialitzada de l’IES Cotes Baixes i per una altra els alumnes tindran l’ocasió de conéixer de prop els diferents sectors per als quals s’estan formant.

Les vora 20 ponències abastaran totes les famílies professionals que actualment s’estudien a Cotes Baixes: des de Tèxtil a Fusta, passant per Mecanitzat, Automoció, Electricitat, Electrònica i Energies Renovables. També Formació i Orientació Laboral (FOL) o Comerç i Màrqueting.

A més, enguany està previst que romanga en el centre, com ja ho va fer la passada edició de les jornades, el Simulador de Conducció de Fetrama, perquè els alumnes de Conducció i Transport de Vehicles puguen tenir l’experiència de conduir un camió.

I com a novetat, es realitzarà una jornada especial per a Orientadors amb la finalitat de què coneguen els avantatges de la formació Professional dins dels diferents itineraris formatius.

Totes les activitats oferides són gratuïtes i estan obertes al públic que vulga assistir.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *