foradia subscriutegrat

Presentació del llibre ‘De dies i d’anys’ de Vicent Rubén Pascual Pla

De dies i d’anys és la primera proposta poètica del poeta d’Algemesí. El llibre està editat per l’editorial Germania i està dividit en dos apartats, Postals i Accueil, dos poemaris.

dediesidanys

El pròxim divendres, 7 de novembre, es donarà cita la presentació del llibre ‘De dies i d’anys’ de Vicent Rubén Pascual Pla, a les 20h al Centre Ovidi Montllor d’Alcoi.

La presentació de l’acte estarà a càrrec de Joan Femenia i junt amb els rapsodes Esther Villanueva, Elvira Carbonell, Vicent Camps i Juli Camarasa. També, la presentació comptarà amb una actuació musical a càrrec de Sofia Moltó i Juan Mateo.

De dies i d’anys és la primera proposta poètica que fa el poeta d’Algemesí Vicent Rubén Pascual Pla. El llibre està editat per Germania en la col·lecció “Mil poetes i un país” i està dividit en dos apartats, Postals i Accueil, tots dos amb unes notables diferències que denoten un volum de poesia que en realitat conté dos poemaris.

En la primera part, Postals, els poemes estan encapçalats per un número, són d’una extensió curta en els que la composició de les frases té de vegades un to telegràfic “Capbussada ràpida. Bucaner desorientat” o “Aqüífer, metre cúbic, miniatura”. I a la segona part, Accueil, els poemes estan encapçalats per un títol, són més extensos i estan conformats per estrofes més llargues, apareix també la prosa poètica i el ritme intern és més relaxat.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *