foradia cdturisme

Serveis Socials d’Alcoi ofereix activitats d’estiu a menors en risc d’exclusió social

• Ja són 98 els menors que s’han inscrit per beneficiar-se enguany d'una iniciativa subvencionada per la Conselleria • Els xiquets "tindran servei de menjador, perquè el pilar més important d'aquest projecte és que tots els xiquets puguen tindre el dinar inclòs”.

Les escoletes de Salesians Joan XXIII, Miguel Hernández, Carmelites, Horta Major i la Societat Protectora d’Animals i Plantes, col·laboren amb l’Ajuntament per a donar resposta a les necessitats dels xiquets alcoians amb menys recursos.

Ja són 98 els menors que s’han inscrit per beneficiar-se enguany d’una iniciativa subvencionada per la Conselleria, i amb una aportació municipal pressupostada en 5.000 euros.

Les edats dels preinscrits són: 4 de 3 anys, 7 de 4 anys, 9 de 5, 4 de 6 anys, 6 de 7 anys, 12 de 8 anys, 13 de 9 anys, 9 de 10 anys, 12 d’11, 7 de 12 anys, 5 de 13, 4 de 14, 3 de 15, 2 de 16 i 1 de 17 anys.

L’edil, Aroa Mira, indica les novetats d’enguany destaca que els xiquets tindran servei de menjador, perquè el pilar més important d’aquest projecte és que tots els xiquets puguen tindre el dinar inclòs.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *