foradia pressupostparticipatiualcoi

No m’ixen els números

• Els únics que ens han defensat, ens defensen i ens defensaran (amb les seues errades, lògicament) són els partits de veres d'esquerres: Podem i EU • Ara som a temps de depositar en les urnes les paperetes d'eixos partits que defensen 'simplement' el benestar de totes i de tots

Fa uns anys, en plena voràgine de corruptela del PP en la Comunitat Valenciana (Comunidad Valenciana per als de Ciudadanos), l’artista Xavi Castillo, davant de “trope-cents mil” persones què li riuen la seua actuació, deia que no li quadraven els números, perquè -va dir- alguns seran votants del PP. Fa temps que a mi no em quadren. M’explique, enumeraré (i em deixaré moltes), totes les persones que es manifesten per diversos motius des de fa temps: metges, infermers, jutges, jubilats, taxistes, d’Uber, els de les taronges, els de les mandarines, apicultors, 8 de Març, kellys, cambrers, plataformes antidesnonaments, professors, animalistes, empleats d’empreses que el neoliberalisme va comprar i està comprant els seus llocs de treball per donar a menjar als fons voltors, empleats de fàbriques de cotxes i les empreses dels voltants, els capellans… bo, eixos no que ja estan distragudets amb les “cosetes” que fan…, i més que ara no em venen al cap. Sumant-los a tots, no entenc les estadístiques què ixen en els mitjans de comunicació -m’imagine estaran manipulades.

Els únics que ens han defensat, ens defensen i ens defensaran (amb les seues errades, lògicament) són els partits de veres d’esquerres: Podem i EU. Ara som a temps de depositar en les urnes les paperetes d’eixos partits que defensen ‘simplement’ el benestar de totes i de tots, i no com els altres partits que volen retornar-nos als anys 40; perquè afortunadament no totes les persones ni els partits (solament cal escoltar els seus discursos) són iguals.

Font: Miquel Ripoll./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *