foradia subscriutegrat

José Antonio Tomàs: “la lectura fa que la creativitat s’incremente”

• "Les persones que tenen l'hàbit de llegir troben una manera d'entreteniment i al mateix temps van adquirint nous coneixements" • "Personalment recomane la prosa poètica i també la poesia, entre altres"

– Creus que l’hàbit de la lectura està ben instal·lat en la nostra societat?

La veritat és que no, en general la gent llig poc. Una causa possible seria que les noves tecnologies ofereixen plataformes als usuaris i d’aquesta manera la lectura passa a un segon pla, encara que hi ha gent que té tendència a no llegir.

– Per què és recomanable la lectura com a hàbit?

Les persones que tenen l’hàbit de llegir troben una manera d’entreteniment i al mateix temps van adquirint nous coneixements, la qual cosa fa que el bagatge cultural vaja en augment, el que fa que la creativitat s’incremente a l’hora d’expressar-se. També creix la imaginació i millora l’ortografia.

– Quina lectura o lectures recomanaries?

Crec que això és una qüestió personal, ja que cadascú té unes apetències diferents de l’hora de decantar-se per un tipus o altre de lectura. Personalment recomane la prosa poètica i també la poesia, entre altres, ja que les dues formen part de la literatura, junt amb la gramàtica i la retòrica.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *