Foradia elgrat

Podem, PSPV i Compromis demanen al Govern central la regularització del cànnabis

• Els grups parlamentaris Podem, Compromís i PSPV han presentat una proposta sobre la necessitat de regular el consum del cànnabis en el territori valencià • Amb aquesta iniciativa, demanen al Govern central que modifique i flexibilitze la legislació.

Els grups parlamentaris Podem, Compromís i PSPV han presentat una proposta sobre la necessitat de regular el consum del cànnabis en el territori valencià “des de plantejaments científics, socials i ajustats a la legislació més avançada sobre la matèria“.

Amb aquesta iniciativa, demanen al Govern central que modifique i flexibilitze la legislació. També proposen que s’estudie des de Les Corts a nivell jurídic i tècnic “com garantir l’accés al cànnabis als usuaris terapèutics, respectant el dret a la seua autonomia amb seguiment mèdic, garantint el dret de l’usuari a conrear la seua pròpia substància per al seu consum“.

Tot açò s’ha de fer des del seu punt de vista facilitant la participació delscol·lectius socials implicats, metges, psicòlegs i treballadors socials especialitzats, els representants de les associacions d’usuaris de cànnabis i els col·lectius de persones amb malalties per a les quals siga recomanable l’ús del cànnabis“.

Per al síndic de Podem, Antonio Montiel, “em sembla molt important que els tres grups, Compromís, Partit Socialista i Podem avalem aquesta proposició no de llei que serà molt important també perquè canvie la concepció de l’ús del cànnabis a nivell estatal i esperem que aquest exemple condisca en l’Estat espanyol”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *