foradia cdturisme

Alcoi Ciutat del Nadal. El nostre Nadal

• El partit socialista ha treballat durant aquests quatre anys en potenciar especialment el nadal alcoià • Un altre element creat és el multitudinari Campament Reial • La creació de la marca ve unida a l'èxit dels nous elements, com l'enramada

El partit socialista ha treballat durant aquests quatre anys en potenciar especialment el nadal alcoià, creant una marca que unifica i dóna personalitat a una tradició molt nostra: ‘Alcoi, Ciutat del Nadal’, una marca que identifica a tota la ciutat amb una celebració de tots i totes que des del govern s’ha treballat per anar cap a l’excel·lència.

La creació de la marca ve unida a l’èxit dels nous elements, com l’enramada pròpia, que ha suposat una inversió de 150.000 euros. Amb 89 elements nous, que estan distribuïts de la següent manera, 18 en Sant Nicolau i 11 en Sant Llorenç, 13 al País Valencià, 3 en Gonzalo Barrachina, 22 en la plaça d’Espanya i 22 en El Camí.

Un altre element creat és el multitudinari Campament Reial, que en pocs anys ha passat a formar part ja de les nostres tradicions.

Alcoi s’ha convertit en destí indiscutible per viure el Nadal, referent nacional i amb projecció internacional. Rigor, respecte i sentiments s’uneixen per engrandir aquestes festes tan nostres.

El treball s’ha ampliat per tindre activitats durant tot un mes, amb visites guiades de la mà de Tirisiti i funcions durant els caps de setmana de desembre, el Mercat de Nadal ja s’ha consolidat i és un referent a la comarca, a més cal destacar el treball realitzat de forma conjunta i transversal per totes les regidories per tindre una programació completa i unificada que abaste tant els actes tradicionals com els culturals, els turístics, els comercials i també els esportius, ja que 2.000 persones van gaudir amb el Nadal Esportiu, i aquestes són les dades de 2018, amb diferents activitats: Nadal Esportiu, Sant Silvestre, tornejos de bàsquet, minibàsquet, futbol, futbol sala, pàdel i un entrenament amb Néstor Abad.

Tot el treball s’ha vist recompensat, per una banda amb la identificació de la marca. Alcoi sap que és la ciutat del Nadal i ens ho creiem i ho demostrem, açò era primordial, i també amb les xifres espectaculars, tant de visitants als últims anys, multiplicades any rere any i també a les mateixes xarxes socials municipals.

El Nadal no es viu només durant desembre i els primers dies de gener, gràcies al govern socialista, Alcoi homenatja a Tirisiti durant tot l’any, per una banda amb la inversió de 25.000 euros feta per a tindre el parc del Tirisiti i per l’altra amb els 50.000 euros invertits perquè el centre tingués una biblioteca infantil dedicada al ‘venter’ més famós d’Alcoi.

Font: Raül Llopis, Membre de la llista del grup Socialista./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *