foradia becasivace

Vamos Alcoi tractarà l’estat de les pensions i la renda bàsica

• Alcoi acollirà el seu primer acte de Vamos per a promoure un debat sobre dos temes d’interés públic: les pensions i la renda bàsica universal • Es pretén que siga el punt d’inici d’un procés d’organització i reivindicació que siga capaç de donar solucions concretes a aquests problemes

Vamos és una iniciativa social amb l’objectiu de crear en el carrer espais de participació i acció col·lectiva que responguen a la necessitat de la societat.

Alcoi acollirà el seu primer acte de Vamos per a promoure un debat sobre dos temes d’interés públic: les pensions i la renda bàsica universal. Serà l’u de juliol al Club Unesco a les 10:00.

Per una banda, es tractarà l’estat actual i futur de les pensions, un dret bàsic fonamental que es veu amenaçat per la gestió que el Govern del PP està fent d’elles.

I per altra banda, es tractarà el problema de la pobresa, l’exclusió social i l’atur estructural que pateix la nostra societat. Com a possible solució a aquest problema es plantejarà el concepte d’una renda bàsica universal, una mesura que està començant a aplicar-se a nombrosos llocs de la Unió Europea.

L’objectiu d’aquest acte és analitzar i debatre sobre l’estat de la nostra societat respecte a aquests dos temes. Però, a més, es pretén que siga el punt d’inici d’un procés d’organització i reivindicació que siga capaç de donar solucions concretes a aquests problemes.

Entre els ponents estaran la senadora per Unidos Podemos Vicenta Jiménez, la regidora de Guanyar Alcoi Naiara Davó, els consellers autonòmics i estatals de Podemos Héctor Illueca, Esther Sanz i Pau Vivas, i els membres de Marea Roja (15-M Baladre) Fernando Patón i Víctor Hernández.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *