foradia cdturisme

El millor Textilhogar a Madrid

Home Tèxtils Premium by Textilhogar estarà present a la fira de Madrid especialitzada en tèxtils per a la llar • Home Tèxtils Premium by Textilhogar reuneix a les principals signatures espanyoles i portugueses del sector.

Sin título-1

Home Tèxtils Premium by Textilhogar estarà present a l’espai expositiu del madrileny Altillo Chamartín, única fira especialitzada en tèxtils per a la llar que se celebra a Espanya i que reunirà una oferta de 71 signatures expositores, un 53% més que en l’anterior edició.

En el certamen exposaran una decena d’empreses d’Alcoi i les comarques. En la seua primera edició de l’any passat va rebre 1.800 compradors, i es dirigeix als principals canals professionals del sector, és a dir, tendes, grups de compra, fabricadores de mobles tapissats, decoradors, prescriptores i interioristes.

En aquest sentit, el certamen, que es dirigeix a un perfil de visitants professionals especialitzats en aquest segment, s’ha convertit en la principal plataforma de tendències i avanços de novetats per als sectors de tèxtils per a la llar, tapisseria i decoració.

D’aquesta manera, Home Tèxtils Premium by Textilhogar, amb un fort caràcter de plataforma de negoci internacional, reuneix a les principals signatures espanyoles i portugueses del sector, tan fabricadors com a editores, que presentaran més de 200 noves signatures, marques i col·leccions de la temporada tardor/hivern 2016 i un avanç del 2017.

 

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *