foradia pressupostparticipatiualcoi

La Font del Quinzet serà restaurada de manera immediata

• La Font del Quinzet és un espai que va ser molt afectat per les pluges • L’import de l’obra adjudicada és de 18.422 euros

 

Ja s’ha aprovat l’adjudicació de les obres de restauració de la Font del Quinzet, un espai que va ser molt afectat per les pluges. S’ha adjudicat per contracte menor demanant pressupost previ a tres empreses. L’import de l’obra adjudicada és de 18.422 euros.

El projecte es durà endavant de forma immediata i es farà tal com ha autoritzat la Conselleria de Medi Ambient, amb tubs de formigó que permetran el pas de l’aigua i respectaran el paisatge.

La Font del Quinzet està ubicada junt al riu Riquer després de la unió dels rius Polop i Barxell, forma part del Paisatge Protegit del Serpis. És una àrea de ribera protegida per xops i salzes on mana la font que rep aquest nom degut a la poca quantitat d’aigua que ofereix durant l’any. És un bon lloc per iniciar una ruta cap al Racó de Sant Bonaventura per la Via Verda d’Alcoi o pel Parc Natural del Carrascar de la Font Roja.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *