foradia subscriutegrat

Prevista l’apertura del nou col·legi El Bracal de Muro per al curs 2019-2020

• L’adjudicació de les obres i comunicació a l’adjudicatari es preveu per a març o abril del 2018 • La primera tasca de Jacqueline Cerdà Garcia, com alcaldessa de Muro, va ser conéixer la situació del procés de construcció del nou col·legi El Bracal.

La primera tasca de Jacqueline Cerdà Garcia, com alcaldessa de Muro, va ser sol·licitar una cita amb la Conselleria d’Educació, per tal de conéixer de primera mà la situació del procés de construcció del nou col·legi El Bracal.

Considerant que la situació del procés de construcció del nou col·legi és un tema d’interés general en la localitat i és prioritat principal per a tothom, la nova edil de Muro va convocar perquè l’acompanyaren a la reunió, a la directora del Bracal, a la regidora d’Educació, a la presidenta i secretari de l’AMPA i a representants dels diferents partits polítics amb representació al Consistori.

En la reunió s’informà que el procés continua el curs normal. L’adjudicació de les obres i comunicació a l’adjudicatari es preveu per a març o abril del 2018. L’inici de les obres es preveu per al maig del 2018. I la seua execució està prevista entre 12 i 18 mesos. Així doncs, l’ocupació del centre i inici del curs en el nou col·legi seria, en principi, per al curs 2019-2020.

Segons declaracions de Jacqueline Cerdà “preguem que no s’utilitze ni es frivolitze amb un tema com és la construcció del nou centre El Bracal, i confiem en què la Conselleria complisca els terminis per poder iniciar les obres sobre el proper mes de maig de 2018”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *