foradia camaraalcoi

VI Premi Internacional de Composició de Música per a Banda Vila de Muro 2017

• El jurat ha acordat per unanimitat que la guanyadora siga l’obra “Fifty Shades of E”. • El guardó al guanyador s’entregarà el dissabte 21 de gener de 2017.

img_20161203_132002
El jurat del VI Premi Internacional de Composició de Música per a Banda Vila de Muro 2017 s’ha reunit aquest dissabte a les dependències de l’Ajuntament de Muro, aquest dissabte 3 de desembre.

El jurat ha acordat per unanimitat que la guanyadora siga l’obra “Fifty Shades of E”, l’autoria de la qual ha resultat ser del prestigiós compositor holandèsafincat als E.E.U.U., Johan de Meij.

Enguany els premis han comptat amb un jurat remarcable, amb tres compositors renombrats de talla internacionalCarlo Pirola (compositor, professor i catedràtic d’instrumentació per a Banda del Conservatori “Giussepe Verdi” de Milan), Voro García (compositor i professor de composició del Conservatori Superior de Música de València) i Francisco José Martínez Gallego (compositor i professor d’harmonia, anàlisi i fonaments de la composició en el Conservatori Professional de Música “Mestre Molins” de Quart de Poblet), que ha estat el compositor que va escollir la Unió Musical de Muro com a representant al jurat.

També han assistit la secretària de l’Ajuntament, i com a oients, el director de la Unió Musical de Muro Rafa Garcia Vidal, l’alcalde de Muro Francesc Valls, el regidor de Cultura Sergi Silvestre, la  tinent d’alcalde Jacquline Cerdà, la presidenta de la Unió Musical de Muro Soraya Sanchis i l’assessor dels premis José Rafael Pascual-Vilaplana.

Els premis compten amb l’assessorament del director i compositor murer José Rafael Pascual-Vilaplana del que ressaltava l’alcalde Francesc Valls que “és un luxe poder comptar amb la persona de José Rafael en aquests premis”.

També la participació de la Unió Musical de Muro és d’allò més important i imprescindible, tal com comentava el regidor de Cultura Sergi Silvestre “ja que ells escullen un membre del jurat i és la Banda la què interpretarà l’obra guanyadora”.

El guardó al guanyador s’entregarà el dissabte 21 de gener de 2017 als actes d’inauguració de la propera Fireta de Sant Antoni de Muro 2017.

Font: Redacció./

9octubre


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *