lasarga mediamborganica

La segona quinzena de juny de El Gratis ja està al carrer d’Alcoi i les comarques

• Tota l’actualitat succeïda en Alcoi i les comarques del voltant durant els darrers 15 dies • Per altra banda, com ja sabeu, ens agrada aprofundir en temes d’interés públic...

Ja pots trobar l’edició de la segona quinzena de juny dels 2017 de El Gratis a la teua papereria o al qualsevol dels comerços i empreses col·laboradors.

Les pàgines d’aquesta edició estan integrades per tota l’actualitat succeïda en Alcoi i les comarques del voltant durant els darrers 15 dies. En totes les matèries: cultura, educació, política, societat, esport, economia… el pont de Sant Jordi, la biblioteca digital alcoiana, la Trobada d’Escoles…

Per altra banda, com ja sabeu, ens agrada aprofundir en temes d’interés públic. En aquesta ocasió, entre altres temes, parlem d’assajament escolar amb els membres de la plataforma que ha nascut recentment per ajudar a superar el problema. També hem parlat amb Salomé Moltó, que ens ha parlat de la “utopia alcoiana” viscuda durant la Guerra Civil.

Estem en estiu, bon moment per a refrescar-se en alguna de les moltes terrasses que tenim al voltant. Per ajudar-vos a elegir algunes, podeu consultar la guia que hem fet. Igual que podeu consultar la guia d’obres i reformes i així decantar-vos per la vostra opció.

Per cert, reconeixereu la portada d’aquesta edició per la imatge de l’artista alcoià Alexandre Soler realitzada per Carlos Merchán.

Font: Rodrigo Paños./


ua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *