foradia camaraalcoi

28 de Novembre Assemblea extraordinària cercle Podem Alcoi

El cercle de Podem d'Alcoi convoca una Assemblea Extraordinària el divendres 28 de novembre en l'Ovidi Montllor a les 20h, de manera que els candidats/as que desitgen presentar-se tant a la Secretària General, com al Consell Ciutadà.

podem fullet El cercle de Podem d’Alcoi convoca una Assemblea Extraordinària el divendres 28 de novembre en l’Ovidi Montllor a les 20h, de manera que els candidats/as que desitgen presentar-se tant a la Secretària General, com al Consell Ciutadà, puguen aconseguir l’aval del Cercle, sent aquest, un requisit indispensable per a aquestes candidatures.

Totes les persones inscrites en Podem poden ser candidats i hauran de registrar-se entre el 25 i el 30 de Novembre, emplenant un formulari habilitat pel Consell Ciutadà Estatal a la web de Podem, en el qual ha d’adjuntar-se l’acta de la reunió de Cercle en la qual s’avala la candidatura, per la qual cosa la nostra intenció és, que el dia 29 de novembre tots els candidats avalats tinguen còpia d’aquesta acta per poder formalitzar la seua inscripció en els terminis indicats.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *