foradia subscriutegrat

Un mes sencer de Ruta de Tapes a Alcoi

• Fins al 30 de juliol, més de 270 establiments de les associacions col·laboradores participaran en la Ruta de les Tapes d'Alcoi • L'objectiu és fidelitzar als alcoians oferint-los la possibilitat de provar la gastronomia local a una promoció molt especial: “tapa + beguda per 2 €”.

Dijous que ve 29 de juny comença la Ruta de les Tapes a Alcoi, una campanya en la qual participen tots els locals comercials associats a ACECA i a la Federació de Comerç.

Fins al 30 de juliol, més de 270 establiments de les associacions col·laboradores participaran en aquesta campanya que estarà en funcionament tots els dies de la setmana. El seu objectiu és fidelitzar als alcoians oferint-los la possibilitat de provar la gastronomia local a una promoció molt especial: “tapa + beguda per 2 €”.

El funcionament de la campanya és el següent:

Quan un client compre en un dels comerços associats, rebrà una targeta plegable de “tapa + beguda per 2 €” que podrà canviar en qualsevol dels bars i restaurants associats a aquesta campanya.

El comerciant de l’establiment li facilitarà, a més, un mapa de la ciutat per zones amb totes les ubicacions dels restaurants i bars participants i el llistat de tots els comerços associats on poder arreplegar la targeta plegable. D’aquesta forma, tindrà un mapa únic i gastronòmic que podrà utilitzar en repetides ocasions.

Amb la targeta plegable, podrà demanar la promoció en un establiment i el propietari li posarà un segell en la targeta com que ha acudit al seu bar o restaurant. Solament es podrà acudir una vegada a cada establiment, per la qual cosa assegurem varietat gastronòmica. Una vegada que es tinguen tres segells en la targeta, el participant podrà entrar al sorteig de 4 sopars per a dues persones a escollir en qualsevol dels bars i restaurants participants. Quan es tinguen tres segells, cal lliurar la targeta, degudament emplenada amb les dades personals, a un local comercial.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *