foradia subscriutegrat

Consulta les festes i l’actualitat dels pobles de les comarques a El Gratis

• Un especial de les festes dels pobles (de l’Alcoià, El Comtat, la Foia de Castalla i la Vall d’Albaida) • Les notícies més importants succeïdes durant els últims quinze dies a Alcoi i les comarques • Parlem amb Jordi Ortiz sobre l’únic ministre alcoià de la història, Juan Botella Asensi, i sobre l’art modernista alcoià • Hem preparat un balanç per a comprendre aquests dos anys des de la perspectiva de tots els grups municipals d’Alcoi

Sí, com cada any, els pobles són els protagonistes de l’estiu. Visitar-los és una de les millors opcions per a desconnectar de la rutina de l’any, reencontrar-se amb la família i amics, refrescar-se… També per a descobrir nous espais naturals (que mira que a les comarques del voltant en tenim). I principalment per a passar-ho bé.

Per això hem preparat un especial de les festes dels pobles (de l’Alcoià, El Comtat, la Foia de Castalla i la Vall d’Albaida): perquè pugueu consultar els dies i els programes i passeu un estiu genial.

Altra manera de passar una bona estona és agafar les pàgines de El Gratis i llegir les notícies més importants succeïdes durant els últims quinze dies a Alcoi i les comarques.

Per als que vulguen aprofundir en alguns temes concrets hem preparat algunes entrevistes: parlem amb Jordi Ortiz sobre l’únic ministre alcoià de la història, Juan Botella Asensi, i sobre l’art modernista alcoià.

Parlem també amb el director de l’IES Pare Vitòria i el professor de matemàtiques i fotògraf Josep Durà, que ens donen moltes claus del centre educatiu i dels principis educatius.

Estem a mitja legislatura política. Hem preparat un balanç per a comprendre aquests dos anys des de la perspectiva de tots els grups municipals d’Alcoi.

Aquest és un petit avanç de la informació que trobareu aquesta quinzena al periòdic de referència de les comarques, però n’hi ha molt més. Sempre gràcies a l’ajuda dels nostres col·laboradors.

Descobreix El Gratis a la teua papereria per 1 € o de manera gratuïta a qualsevol comerç col·laborador.

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *