foradia subscriutegrat

Alcoi es promociona al Japó com a destí turístic

• La ciutat ha donat a conéixer els seus atractius turístics a través de diferents materials, entre els quals destaca un fullet promocional en japonés. • Alcoi forma part d'AHJT després que membres de l'ambaixada japonesa visitaren la ciutat durant les festes de Moros i Cristians 2017 gràcies al músic Hiroshi Fugi


Alcoi ha estat present en la Fira “JATA TOURISM EXPO JAPAN 2018” de Tòquio, un espai, organitzat per l’Associació Hispano japonesa de turisme (AHJT), on s’ha promocionat Espanya com a destí turístic. Allí, la ciutat ha donat a conéixer els seus atractius turístics a través de diferents materials, entre els quals destaca un fullet promocional en japonés.

Alcoi forma part d’AHJT després que membres de l’ambaixada japonesa visitaren la ciutat durant les festes de Moros i Cristians 2017 gràcies al músic Hiroshi Fugi, ciutadà de nacionalitat japonesa assentat en Alcoi que va exercir el càrrec de director de l’himne alcoià.

Posteriorment, el Govern es va traslladar a Madrid a una reunió amb l’Associació Hispà Japonesa de Turisme, acordant diferents accions, entre les quals destaca un ‘famtrip‘ realitzat a la ciutat, així com altres activitats per promocionar la destinació Alcoi al país nipó, entre elles, la presència en aquesta fira turística.


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *