foradia subscriutegrat

Compromís denuncia l’abandó de l’avinguda d’Alacant

• Hi ha parts del carrer on falten uns quants metres quadrats de pastilles de les voreres , registres al piso amb forats, voreres alçades més de 20 centímetres... • "Este és el resultat d’anys d’abandó de la ciutat per part del govern, més centrat en grans projectes a llarg termini, que no arribem a veure mai en execució"

El regidor Màrius Ivorra ha denunciat públicament un altre cas d’abandó del manteniment de la ciutat per part del govern de Toni Francés. Ens tracta de l’avinguda d’Alacant.

Segons ens informa el regidor Ivorra a les vies de servei del carrer Alacant s’han detectat deficiències de manteniment del carrer, “i ens han arribat queixes de treballadors de les empreses allí instal·lades, ja que aquestes deficiències poden comportar greus perills per als vianants

Hi ha parts del carrer on falten uns quants metres quadrats de pastilles de les voreres , registres al piso amb forats, voreres alçades més de 20 centímetres, caixes elèctriques en mal estat i falta de manteniment de l’arbrat.

El regidor afirma que aquesta situació “dificulta el dia a dia de les empreses que estan allí ubicades, entre altres, els arbres com que no tenen un manteniment adequat envaeixen les façanes de les empreses, alcen voreres i donen tota classe de problemes”.

Segons Ivorra “este és el resultat d’anys d’abandó de la ciutat per part del govern, més centrat en grans projectes a llarg termini, que no arribem a veure mai en execució, mestres la ciutat es degrada per tots els costats dia a dia”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *