foradia mediambient

88.000 metres quadrats esbrossats a Alcoi

En total han sigut 88.000 metres quadrats esbrossats en els espais urbans d'Alcoi • Les empreses contractades s'han centrat en... • L'Escola de Formació La Malvesia ha actuat també...

esbrossatalcoi

En total han sigut 88.000 metres quadrats esbrossats en els espais urbans d’Alcoi.

Amb la col·laboració de tres estudiants de l’Escola de Formació «La Malvesia», durant els mesos de maig i juny, conjuntament amb empreses del sector forestal, s’han desenvolupat, coordinades pel Departament de Medi ambient de l’Ajuntament d’Alcoi, diverses actuacions tant en el nucli urbà, solars i bancals, com en camins locals, àrees recreatives i altres espais de la nostra població.

Les empreses contractades s’han centrat en: Els carrers de Sant Pancraci, Donya Amalia, Sant Vicent, Xorrador, Isaac Peral, Alacant, Enrique Hernández, Font de Mariola, Filà Judios, Perú, Caseta Mascarelles i als espais urbans del Perímetre del Centre Gormaget, el perímetre de la Colònia d’Aviació, les parcel·les de Trencacaps, la Via Verda, l’antiga Via del carrer Perú i el camí de Sant Rafel.

L’Escola de Formació La Malvesia ha actuat també, a més de les anteriors, en els Horts Socials de Zona Nord i Batoi, en el Cami de la Morís, en el Racó Sant Bonaventura, en el Vaig moldre Romà, en la Font del Quinzet, en el dipòsit de la Policia Local, i diferents treballs de tales, i petites obres d’adequació en diversos punts dels afores.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *