lasarga ajualcoitel

Celebració de la quarta edició del Sent-me a Cocentaina

• El Sent-me és un Simpòsium Encontre de Noves Tendències en Música i Educació, un espai de trobada entre professionals de la música • Enguany tindrà lloc entre el 10 i el 15 de juliol de 2017 i es desenvoluparà a la localitat de Cocentaina.

En 2017, després de l’èxit i repercussió de les anteriors edicions, tindrà lloc la quarta edició de Sent-me Cocentaina. Dirigida a tots els estudiants de flauta, oboé, clarinet, saxo, trompa, trompeta, trombó, violí, viola, violoncel, contrabaix i direcció d’orquestra del món.

El Sent-me és un Simpòsium Encontre de Noves Tendències en Música i Educació, un espai de trobada entre professionals de la música d’alta qualificació i estudiants inquiets per obtenir una formació no sols musical, sinó també humana.

A més d’un Curs d’instrument, música de cambra, orquestra i direcció musical, és un fòrum de debat i de trobada amb persones referents en música i educació, un lloc de reflexió sobre el rol que ocupa el músic en el segle XXI, i un Festival de música amb concerts i activitats.
Cada nit el Sent-me oferirà diferents concerts i actuacions, en els quals participaran grups de cambra, solistes, artistes invitats, orquestres, professors i alumnes.

També ofereix la possibilitat extraordinària a tots els interessats (músics o no) de participar en l’activitat denominada “Trobada amb”, que programarà xarrades amb importants professionals de la Música i l’Educació, en un fòrum on exposaran les seues experiències vitals i artístiques, així com els seus projectes. La participació en els “Trobada amb” és totalment oberta i gratuïta.

Enguany tindrà lloc entre el 10 i el 15 de juliol de 2017 i es desenvoluparà a la localitat de Cocentaina.

Cal ressenyar que l’Ajuntament de Cocentaina i Ignacio García Vidal, conscients de la realitat de la formació musical a Espanya, crearen en 2014 la primera edició del Sent-me amb la finalitat d’oferir als estudiants i públic en general un fòrum diferent, centrat no sols en la preparació tècnica del músic, sinó en la generació d’un fòrum de diàleg i intercanvi d’experiències entre els professors (tots ells respectats solistes d’orquestres internacionals), els especialistes en pedagogia i música invitats, els alumnes, i el públic.

Font: Redacció./


ajualcoiturisme

culturalcoi

 

mascaretes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *