foradia subscriutegrat

Rafa Miró es consolida com a president del Partit Popular d’Alcoi

• L'única llista que s'ha presentat per a formar aquest comité és la de l'actual president del partit, Rafa Miró. • “Amb aquest nou comité executiu i el suport que estan demostrant els afiliats del Partit Popular d'Alcoi, estic convençut que afrontem aquesta segona meitat de legislatura amb la força"

Ha conclòs el procés congressual del Partit Popular d’Alcoi per a nomenar un nou comité executiu. L’única llista que s’ha presentat per a formar aquest comité és la de l’actual president del partit, Rafa Miró, al costat d’un total de 22 vocals.

La diputada nacional Loli Alba es manté com a secretària general, “una persona amb altes capacitats”. En la figura del coordinador general s’ha nomenat a Nacho Palmer, “una persona activa i jove, però amb experiència demostrada”.

Com a secretari d’organització s’ha designat a Edu Tormo, que al costat de Guillermo Roca com a secretari d’interactivitat amb la ciutadania i opinió pública “són de les principals incorporacions a aquesta executiva”.

S’ha nomenat a José Sempere com a secretari de política social; Olga Trujillo com a secretària de noves tecnologies; José Luis González com a secretari de comunicació, Amalia Payá com a secretària de mobilització i afiliació; i Anabel Trujillo com a secretària de dinamització econòmica i ocupació. Agustín Silvestre serà el nou president del comitè electoral, “una persona de partit i amb àmplia experiència tant a nivell orgànic com a institucional”.

Rafa Miró conclou que: “amb aquest nou comité executiu i el suport que estan demostrant els afiliats del Partit Popular d’Alcoi, estic convençut que afrontem aquesta segona meitat de legislatura amb la força i les capacitats necessàries per a aconseguir l’Alcaldia en 2019 i treballar perquè Alcoi recupere tot el que ha perdut durant els últims anys”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *