foradia pressupostparticipatiualcoi

La II Ruta de Contacontes reuneix dues-centes persones a Benilloba

• Rosanna Espinós i Sílvia Colomer van fer les delícies de grans i menuts amb les històries, llegendes i contes de les nostres comarques • La següent cita de la II Ruta de Contacontes serà el pròxim 16 de juliol a L’Orxa

Benilloba va ser escenari diumenge de la segona parada de la Ruta de Contacontes, organitzada per la Coordinadora l’Alcoià i El Comtat pel Valencià i la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, i que recorrerà fins al pròxim 18 de novembre un total de 13 municipis de les nostres comarques.

Prop de dues-centes persones esperaven amb il·lusió a la plaça de l’Església, era el lloc elegit per iniciar una ruta d’històries, contes i llegendes de la mà de Rosanna Espinós i Sílvia Colomer, que no van tardar a guanyar-se l’atenció del públic.

Des de la plaça l’Església, davant l’Ajuntament de Benilloba, a les antigues escoles; la comitiva es va desplaçar per continuar sentint les històries que van capturar l’atenció dels més menuts i van evocar els records de la memòria de molts dels assistents que sovint coneixien les històries que es van contar, “són les nostres llegendes i històries de tota la vida que al llarg del temps s’han anat arreplegant des de la tradició oral i que encara perduren hui en dia, gràcies a eixa feina feta i a activitats com la Ruta Contacontes, que ens permet fer reviure eixa parta de la nostra història fantàstica i al mateix temps tan real”, explica Francesc Gisbert, coordinador de la Ruta.

L’alcaldessa, Ana Delia Gisbert, va assegurar que “la gent ha quedat encantada, els xiquets i els adults. Rosanna i Sílvia ho han fet genial, s’han ficat al públic a la butxaca i ens han fet recordar el perquè ens agradaven tant eixes històries, perquè sempre tenien un punt de veritat, una connexió amb nosaltres mateixos. La feina de la Coordinadora per mantenir-les vives i de la Mancomunitat per dur-les als pobles és un gran encert”.

 

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *