foradia cdturisme

D’un monòlit a un sistema distribuït basat en micro servicis

Demà dimarts 11 de Juliol a les 19.00, se celebrarà en el Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València, la ponència sobre Mr. Jeff, impartida per Adrián Lorenzo

Demà dimarts 11 de Juliol a les 19.00, se celebrarà en el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, la ponència sobre Mr. Jeff, impartida per Adrián Lorenzo, CTO (Chief Technology Officer) del projecte. La conferència està organitzada per Geekshubs, Alcoià Comtat Devs, la Universitat Politècnica de València i Sollutia.

En la conferència, Adrián Lorenzo ens explicarà, des de la seua experiència, com s’ha passat d’una startup destinada a eixir ràpidament al mercat i validar producte, a l’actual sistema distribuït basat en micro servicis, en contínua evolució i desenvolupament, que els permet servir milers de comandes al dia.

Mr. Jeff és una empresa tecnològica que desenvolupa serveis de tintoreria i bugaderia. Ha aconseguit el beneplàcit de destacats ‘businessangels‘, alçant-se amb el premi a la ‘startup‘ més seductora. A aquest èxit, cal sumar els dos milions d’euros que ha obtingut en la segona ronda de finançament, per a poder impulsar el seu negoci en només 10 mesos.

Font: Redacció./


Una resposta de D’un monòlit a un sistema distribuït basat en micro servicis

  1. Sollutia ha dit:

    Es podeu apuntar gratis a la ponència des d’ací

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *