foradia subscriutegrat

El modisto Lorenzo Caprile visitarà l’EASDAlcoi i l’IVAM CADA

• Guardonat amb la Medalla d'Or al Mèrit en les Belles Arts l'any 2016 • Parlarà de la seua trajectòria professional de més de 25 anys,

El dissenyador de moda Lorenzo Caprile realitzarà una visita el proper divendres 17 de maig a les 10h. a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. Per tal de conèixer els projectes del centre en general, i en especial els relacionats amb el disseny de Moda.

Per altra banda l’IVAM CADA d’Alcoi acollirà al saló d’actes una conferència de Caprile, on parlarà de la seua trajectòria professional de més de 25 anys, però sobretot dels aspectes tècnics, creatius i pràctics de l’ofici de la costura, per tal apropar-los als estudiants i interessats en aquest àmbit.

Des del departament de Moda de l’EASDAlcoi destaquen la predisposició de Lorenzo Caprile i el seu equip, davant la iniciativa d’organitzar aquesta jornada.

Breu biografia de Lorenzo Caprile:

Nascut a Madrid en 1967 es forma com a modista en el Fashion Institute of Technology de Nova York i en el Politècnic Internacional de la Moda de Florència; també és llicenciat en Llengua i Literatura per la Universitat de Florència.

En 1986 comença a treballar per a importants firmes de moda, tant italianes com espanyoles. Però no serà fins a 1993 quan obri el seu taller en el madrileny barri de Salamanca. Especialitzat en vestits de cerimònia a mesura, les seues creacions han desfilat per catifes roges i les seues peces han protagonitzat nombroses portades de les publicacions més conegudes.
Des de 2005 el seu nom també està unit a la creació de vestuaris per a teatre, cinema, dansa i òpera, a causa de la seua altra faceta: la de figurinista destacant el seu treball per a la Companyia Nacional de Teatre Clàssic. Ha rebut nombrosos premis per l’excel·lència del seu treball com a modista i figurinista i va ser guardonat amb la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts l’any 2016.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *