Foradia elgrat

Errates ortogràfiques al monument de Botella Asensi obliguen a reescriure’l

• Es va incórrer en un parell d’errates en el text de commemoració: una ele geminada i un accent • A hores d'ara el monument es troba sense text, a l'espera de la recent rectificació.

Unes errates ortogràfiques han obligat a reeditar el monument que l’Ajuntament d’Alcoi ha realitzat recentment al primer ministre alcoià de la història, Juan Botella Asensi.

Concretament es va incórrer en un parell d’errates ortogràfiques en el text de commemoració: una ele geminada i un accent. Es va inscriure “d’intelectual” en comptes “d’intel·lectual” i “Justicia” en compte de “Justícia”.

Així, a hores d’ara el monument es troba sense text, a l’espera de la recent rectificació.

Font: Redacció./


Una resposta de Errates ortogràfiques al monument de Botella Asensi obliguen a reescriure’l

 1. Pablo González Gimeno 13 de Juliol de 2017 en 13:23

  Realment hi havia una altra errata a la paraula víctimes. Estava escrita sense accent. Però algú el va posar amb un retolador com per dissimular-ho. La meua opinió és que encara que fora eixa només no és seriós tindre una placa d’homenatge amb faltes ortogràfiques corregides amb retolador per damunt.

  Tres errates en una cinquantena de paraules, destinades a una placa. No es va corregir per ignorància o per falta d’interés?

  Es pot argumentar que açò és un assumpte menor i no hi cal donar-li més voltes però per mi és significatiu d’una forma de fer les coses.

  Imaginem què haguera passat si el PP haguera posat una placa amb faltes en castellà.

  Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *