foradia subscriutegrat

Lliurament del tercer Premi Valor de la Coordinadora pel Valencià a ‘Com sona l’Eso’

Per la normalització del valencià i la seua aportació a l’educació • Josep Alcover creador del projecte Premi Valor 2017

En un acte multitudinari celebrat a Concentaina, es va lliurar el III Premi Valor de la Coordinadora pel Valencià (Escola Valenciana) de l’Alcoià i el Comtat, a la promoció del valencià, al projecte educatiu ‘Com Sona l’Eso’, va recollir el premi el professor Josep Alcover, de l’IES Pare Arques de Cocentaina.

Josep Alcover, al seu parlament, va agrair la implicació de famílies, alumnes i centre educatius en un projecte que busca fer millors persones amb la música.

L’acte va estar amenitzat per les actuacions musicals dels alumnes participants en l’edició d’enguany de ‘Com sona l’Eso’, que va aplegar vora 2000 alumnes procedents de diversos punts del país.

Francesc Gisbert, president de la Coordinadora, i Fàtima Sanmiguel, professora de l’IES Pare Arques, van destacar que el premi va ser concedit per unanimitat del jurat, per consider que es tracte d’una iniciativa exemplar, que fomenta els valors humans i la superació en el marc educatiu.

Els Premis Valor porten el nom de l’escriptor Enric Valor i es cocedeixen anualment a persones i entitats que han destacat en el món educatiu i en la defensa de la llengua.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *