foradia ivace

Veïns i veïnes d’Alcoi decidiran l’ús que es dóna a la Colònia d’Aviació

• El procés participatiu encarregat per l’Ajuntament començarà en setembre • La consulta es farà com a auto diagnòstic de persones i col·lectius diversos, incloent-hi associacions formals.

Alcoi ha signat el conveni amb el Ministeri de Defensa per a la Colònia d’Aviació. Una vegada acabats tots els tràmits, el pròxim mes de setembre, començarà el procés de participació per saber l’ús que vol donar-se als 7.500 m² de sòl públic situat en l’actual Colònia d’Aviació, al barri de Santa Rosa.

El procés participatiu encarregat per l’Ajuntament començarà en setembre. L’empresa encarregada serà “Heterotopia, centre d’estudis, d’acció i participació” i el projecte tindrà un cost total de 4.295 euros, IVA inclòs.

La consulta es farà com a auto diagnòstic de persones i col·lectius diversos, incloent-hi associacions formals. S’accedirà a distintes capes de població, parant especial atenció a gent major, xiquets, dones, persones amb diversitat funcional, estrangers, etc.

Hi haurà diferents tallers i entrevistes a diferents grups com amb l’objectiu és arribar a un nombre significatiu de persones, que siguen, a més a més, representatives de la pluralitat de sectors del poble.

Les sessions s’enfocaran en la perspectiva de “vida quotidiana, atenent indicadors com la proximitat als serveis o equipaments, la vitalitat dels espais, l’autonomia de les persones en ells, el dinamisme que presente i la seua representativitat cap al veïnat.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *