foradia pressupostparticipatiualcoi

Muro acull al Col·lectiu MARIola

• El col·lectiu MARIola va obrint camins pels pobles de l'Alcoià i el Comtat, en aquesta ocasió es va presentar a Muro. • MARIola vol ser un col·lectiu de referència a les nostres comarques en la defensa dels drets i les llibertats de les persones, especialment del col·lectiu LGTBI

El col·lectiu MARIola va obrint camins pels pobles de l’Alcoià i el Comtat. En aquesta ocasió es va presentar a Muro, on es va realitzar una nit de cinema a la fresca amb sopar de germanor i diàleg al voltant de la pel·lícula “Pride“.

Es tracta del primer acte públic a la vila de Muro i des del col·lectiu es confia que no serà l’últim” ha afirmat Jordi Jiménez, president del col·lectiu MARIola.

L’acte es va realitzar al patí de la Casa Alonso, seu del projecte Microvinya que va cedir el lloc i va comptar amb la presència de l’alcaldessa i regidora de Benestar Social, Jacquelín Cerdà i del regidor de Medi Ambient i Noves Tecnologies, Elicerio Pérez.

MARIola vol ser un col·lectiu de referència a les nostres comarques en la defensa dels drets i les llibertats de les persones, especialment del col·lectiu LGTBI. Enguany, a Benillup (el Comtat) es va celebrar l#OrgulldePoble, la segona trobada ‘Pobles per la Diversitat’, per tal d’acostar a tots els racons del nostre entorn cultural i social les reivindicacions de la comunitat LGTBI i per fer presència pública d’una realitat sovint amagada, menystinguda ha dit Pau Torregrosa, secretari del col·lectiu MARIola.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *