lasarga ajualcoitel

Predicció meteorològica: precipitacions abundants fins al dilluns

• Dijous al matí, torna la neu a Alcoi • Les precipitacions continuaran de manera abundant.


Dijous al matí, torna la neu a Alcoi. Ha estat nevant durant algunes hores de la matinada, fins vora les 7:00, quan ha començat la pluja i l’aiguaneu.

La previsió meteorològica apunta que les precipitacions continuaran de manera abundant durant els pròxims dies, però ja en forma de pluja.

Durant la matinada del dijous ha nevat considerablement en algunes zones de les comarques: a punts de la Vall d’Albaida, el Comtat, l’Alcoià i l’Alt Vinalopó…

Les cotes de neu són diverses: a Muro o Cocentaina plou a cota 400-500, mentre a Ontinyent, Agullent i Albaida ha nevat amb força a cota 300-400, a Ibi neva a cota 700 però dèbilment.

Pereix que la nevada més intensa es concentra a les localitats de la cara nord de la Serra Mariola: Agres, Alfafara, Bocairent i Banyeres de Mariola.

La carretera CV-81 des d’Ontinyent fins a Beneixama es troba tallada.

Segons les prediccions d’AVAMET, les cotes de neu aniran pujant de forma notable al llarg del dia (a últimes hores quedaran possiblement en 800-1000m) i la neu a la majoria de zones es convertirà en pluja, però a les zones més altes de les serres l’espessor de neu pot ser molt important.

 

Font: Redacció./


culturalcoi

ajualcoiturisme

 

artacasamuntany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *