foradia subscriutegrat

Guanyar demana responsabilitats al PP i a Sedano per la repercusió de Gürtel a Alcoi

• Guanyar demana a Sedano “explicacions d'aquest acte i a la seua mà dreta i exalcalde d'Alcoi, Miguel Peralta • Però tampoc s’oblida de “l’actual President del PP d'Alcoi, Rafa Miró, qui ha d'assumir les responsabilitats i demanar perdó

En 2008 el PP va celebrar al Teatre Calderón d’Alcoi un míting per valor de 5.067 euros pagats amb diners negres. Ho denuncia Guanyar i ho confirma la sentència del Jutjat número 1 del Penal de Madrid a la peça valenciana separada de la Gürtel.

La Portaveu del grup municipal Guanyar Alcoi, Estefania Blanes, remarca que “la trama Gürtel, per molt que vulguen negar-ho, va esguitar la ciutat d’Alcoi pagant un acte on va participar Federico Trillo, Francisco Camps, Jorge Sedano i Miguel Peralta, aquest últim coordinador de la campanya electoral del 2007 i 2008 del PP a la província d’Alacant i mà dreta de Sedano“.

Blanes remarca el fet que Alcoi haja viscut el Govern del PP, partit que ha practicat la corrupció com a forma de govern, durant 11 anys, en els quals tenim tots el record de veritables destrosses com Serelles o la Rosaleda, projectes afortunadament paralitzats com el Bulevard d’Ortiz o dilapidacions de diners públics com la construcció del Teatre Calderón o els nous Jutjats.

Guanyar assenyala que “hi ha un silenci còmplice de l’Alcalde Toni Francés que és vergonyós i contrari als interessos d’Alcoi”. Argumenta que el Govern de Toni Francés “s’ha dedicat a tapar i a posar terra al damunt de totes les gestions qüestionables de Jorge Sedano”. D’aquesta manera, l’interés general queda apartat per salvar-li els mobles a Sedano i que aquest li’ls puga salvar a Francés, que governa còmodament amb minoria gràcies als quatre vots incondicionals de Ciudadanos.

Amb tot això, Guanyar demana a Sedanoexplicacions d’aquest acte i a la seua mà dreta i exalcalde d’Alcoi, Miguel Peralta, com a coordinador d’aquesta campanya a la província d’Alacant”. Però tampoc s’oblida de “l’actual President del PP d’Alcoi, Rafa Miró, qui ha d’assumir les responsabilitats i demanar perdó per la corrupció del seu partit”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *