foradia subscriutegrat

L’exposició Art Nostre arriba a Alfafara

• L’exposició itinerant Art Nostre’16 arriba a Alfafara per mostrar les 24 obres que es van presentar a la V Biennal d’Arts Plàstiques • El proper dilluns, 24 de juliol, a les 20 hores serà la inauguració d’aquesta exposició que és un homenatge a Josep Albert Mestre

L’exposició itinerant Art Nostre’16 arriba a Alfafara per mostrar les 24 obres que es van presentar a la V Biennal d’Arts Plàstiques, organitzada per la Mancomunitat de l’Alcoià i El Comtat i l’associació cultural Art Nostre.

El Centre Cultural El Patronat acollirà les propostes plàstiques que destaquen el potencial artístic de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia, a més de les produccions firmades per artistes internacionals.

El proper dilluns, 24 de juliol, a les 20 hores serà la inauguració d’aquesta exposició que és un homenatge a Josep Albert Mestre (impulsor d’aquest projecte) i que exhibeix fotografies, pintura, il·lustració, escultura i obres que combinen tècniques com el collage o l’assemblage. Així mateix, l’actual edició d’Art Nostre contava amb l’al·licient de premiar una de les propostes. L’artista Concha Ros ha sigut la guanyadora amb la seua obra “Drawing Big” que també es podrà vore a la mostra.

L’activitat inaugural es completarà amb una visita guiada per aquest art contemporani a càrrec de Lucía Romero, presidenta d’Art Nostre. L’exposició es podrà visitar al Patronat fins al diumenge 6 d’agost i l’accés serà lliure.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *