foradia aproop

Pablo González sobre l’obra del Pont Sant Jordi: “ha sigut una decisió desencertada”

• Si s'haguera planificat bé la reforma del Pont, s’haguera evitat que s’ajuntara amb el tancament del pont de Fernando Reig • "Ha sigut una decisió desencertada per la ciutat però encertada pels interessos partidistes del PSOE"

Està en marxa la reforma del Pont de Sant Jordi d’Alcoi. Van començar abans de juliol i s’estima que acabaran abans de començar el curs escolar en setembre.

Les obres, molt necessàries pel que indiquen els experts, consisteixen en l’eliminació dels ampits, també es faran les voreres més amples i accessibles, es passarà a tindre dos carrils i es tornarà a asfaltar, després de llevar l’asfalt que hi ha en l’actualitat. El pressupost per l’actuació és de 280.000 euros.

Volem conéixer més dades de la mà del portaveu de Guanyar Alcoi Pablo González

Pablo González, secretari de Guanyar, opina que si s’haguera planificat bé la reforma del Pont i s’haguera iniciat quan es va anunciar (en 2016) s’haguera evitat que s’ajuntara amb el tancament del pont de Fernando Reig, “evitant així agreujar més l’estat del tràfic”.

El portaveu de Guanyar afirma que el Govern està improvisant i que no té “un pla estratègic conjunt”. Un exemple que dóna i que ve al cas és que “el pla de mobilitat del PGOU que presenta el Govern indica un carril bici al pont de Sant Jordi. Al projecte que ara s’executa no”.

A aquestes crítiques se summa la “falta de transparència. Existeix des de fa més de 9 mesos un informe tècnic que indica la necessitat d’intervenir al pont per evitar problemes més greus. Sobre açò res hem sabut públicament fins ara”.

La seua conclusió és que “es demostra una vegada més que el govern en minoria ha sigut una decisió desencertada per la ciutat però encertada pels interessos partidistes del PSOE que governen còmodament amb el suport implícit de Ciudadanos“.

 

 

Font: Rodrigo Paños./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *