foradia subscriutegrat

Marina Albiol 15 Maig al Principal

Eleccions Europees 2014: Acte de Esquerra Unida l’Entesa Dijous 15 de Maig a les 19:30 hores al Teatre Principal de Alcoi. Diversos col·lectius socials han estat convidats a participar.

CARTEL-MARINA-ALCOIPerquè les persones tenen ara l’oportunitat de jutjar les polítiques que els partits conservadors i socialdemòcrates han dut a terme a Europa, polítiques que han sigut les que han causat l’empobriment d’amplis sectors de la població espanyola i que tant dolor i sofriment estan provocant. A Espanya les mesures d’estabilitat pressupostària imposades per Brussel·les van arribar de la mà del govern del PSOE amb el suport del PP, a través de la modificació de l’art. 135 de la nostra constitució de la qual s’han derivat les brutals retallades en educació, sanitat, recerca, dependència, discapacitat, salut mental etc., que van a seguir, almenys fins a 2016, tal com exigeix la pròpia troica.

Són els xiquets, els joves, els estudiants, les dones i els pensionistes els sectors més vulnerables i els que més estan patint la crisi. Enfront del model europeu neoliberal i bipartidista que defensa a l’elit financera dels mercats, els bancs i els especuladors está Esquerra Unida. Esquerra Plural aposta per la construcció d’un model d’Europa Social i Solidària a partir d’un nou procés constituent que garantisca institucions democràtiques, que responguen de les seues polítiques davant els ciutadans i sobretot que pose l’economia al servei de l’ocupació, dels drets ciutadans a la salut, a l’educació, a pensions dignes, a serveis públics de qualitat i a una vida digna per a tots.

“El poder de la gent” Aquest és el lema de la campanya d’Esquerra Unida a les pròximes eleccions europees. #MarinaaEuropa

Eleccions Europees 2014: Acte de Esquerra Unida l’Entesa hui Dijous 15 de Maig a les 19:30 hores al Teatre Principal de Alcoi. Marina Albiol i Paco Agulló.

El Teatre Principal serà l’escenari,  dijous a partir de les 19.30 hores, de l’esdeveniment central de campanya per a les eleccions europees d’EUPV a les nostres comarques, amb un acte que comptarà amb les intervencions de la número 4 a la llista electoral Marina Albiol i del portaveu del Grup Municipal d’EUPV a Alcoi Paco Agulló. A més, diversos col·lectius socials han estat convidats a participar i intervindre durant l’acte.

Sota el lema de campanya ‘El poder de la gent’ EUPV presentarà les línies bàsiques del seu projecte per a tindre presència als òrgans de decisió europeus, una candidatura que compta com a un dels màxims exponents amb Marina Albiol, una de les diputades més destacades i actives a les Corts Valencianes en la denúncia de les polítiques de saqueig de recursos públics que està portant a terme el Govern valencià del Partit Popular. Com e exemple, només en els darrers dies Albiol ha estat l’encarregada de traslladar a la Fiscalia l’informe de l’Instituto Geográfico Nacional sobre els terratrèmols generats pel Projecte Castor, que relaciona les injeccions de gas amb els sismes patits a les comarques del nord del País Valencià, i uns dies abans anunciava que es remetria a la Comissió Europea els contractes amb Ortiz pel tractament de residus a diverses plantes d’Alacant.

Enfront del model europeu neoliberal i bipartidista que defensa a l’elit financera dels mercats, els bancs i els especuladors está Esquerra Unida. Esquerra Plural aposta per la construcció d’un model d’Europa Social i Solidària a partir d’un nou procés constituent que garantisca institucions democràtiques, que responguen de les seues polítiques davant els ciutadans i sobretot que pose l’economia al servei de l’ocupació, dels drets ciutadans a la salut, a l’educació, a pensions dignes, a serveis públics de qualitat i a una vida digna per a tots.
Cal subratllar que l’acte que se celebrarà a Alcoi serà una de les principals cites de la campanya d’EUPV per a les eleccions europees, després de suspendre’s per l’assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó l’acte que devia celebrar-se a Alacant amb la pròpia Albiol i el número 1 de la llista, Willy Meyer.

Font: Esquerra Unida Alcoi


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *