foradia subscriutegrat

Mónica Oltra estudia la viabilitat de construir el geriàtric d’Ibi

• La Vicepresidenta del Consell i Consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, va visitar Ibi • Des de l'Ajuntament es comprometem a cedir els metres de sòl necessaris per a la construcció del geriàtric i també

La Vicepresidenta del Consell i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, va visitar Ibi amb l’objectiu de conéixer la demanda en matèria de serveis socials del municipi. A més, va aprofitar per a visitar les estructures socials tals com el Centre de Dia i el Centre Ocupacional Sant Pascual de la localitat i, també, per a conéixer in situ els terrenys del Alamí on podria situar-se el futur geriàtric públic que tanta falta fa en la ciutat iberuda.

Oltra es va reunir amb tots els membres de la Corporació Municipal per a conéixer les seues diferents peticions. També es va reunir amb el personal del Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament, Seguidament, va mantenir una trobada amb el Director del C.O Sant Pascual, Paco Rico, i amb la treballadora social de l’Associació d’Alzheimer d’Ibi (AFA Ibi), Laura González.

L’alcalde iberut, Rafael Serralta, va agrair a Mónica Oltra la seua predisposició i interés a conéixer el funcionament i demandes dels serveis socials de la vila joguetera, complint a més, l’objectiu principal de la visita que era poder ensenyar-li els terrenys per a situar el futur geriàtric.

“Per la nostra banda, des de l’Ajuntament, ens comprometem a cedir els metres de sòl necessaris per a la construcció del geriàtric i també, si és possible, per a habilitar un centre d’atenció per a persones amb discapacitat que, en complir els 21 anys, ja no poden romandre en els centres d’educació especial, tal com ens han sol·licitat les AMPAS del C.I.I Sanchis Banús i del centre Tomás Llàcer d’Alcoi, per al que estem disposats a cedir el sòl necessari en la zona de l’Alamí, on hi ha espai més que suficient”, assenyala l’alcalde iberut, Rafael Serralta.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *