foradia aproop

Amparo remarca l’activitat cultural i l’entorn natural d’Alcoi

• Amparo és de la Vall d’Uixó, de Castelló, però viu a Alcoi des de fa vora un any i mig, treballant en el sector de sanitat • Els aspectes que destaca d’Alcoi són: l’àmplia activitat cultural, la cultura associacionista, les comunicacions, les zones verdes...

La realitat és molt rica i complexa, per això és complicat tindre una imatge objectiva del nostre entorn. Per tal que la visió que tenim del món siga més ampla i reial, convé apreciar tots els punts de vista.

En aquesta ocasió volem conéixer diferents perspectives de la imatge que s’ha generat la ciutat d’Alcoi en les nostres veïnes i veïns. Conversem amb elles d’aspectes generals de la ciutat: punts positius, negatius, perspectives de futur… Anem amb Amparo

Amparo és de la Vall d’Uixó, de Castelló, però viu a Alcoi des de fa vora un any i mig, treballant en el sector de sanitat. Abans de vindre a Alcoi no tenia massa coneixements de la ciutat, per la qual cosa les impressions que té al respecte són molt recents i “en general són molt bones”.

Els aspectes que destaca d’Alcoi són: l’àmplia activitat cultural, la cultura associacionista, les comunicacions, les zones verdes… Aspectes que donen qualitat de vida a la societat.

El factor que considera negatiu és la concentració que s’ha fet durant aquest any de les obres urbanes, la Beniata, el pont de Fernando Reig, el pont de Sant Jordi: “s’han concentrat totes les obres i la ciutat està com molt tancada. El problema és que n’hi ha acumulacions de trànsit en les principals avingudes“.

Almenys, destaca Amparo, el pitjor moment de concentració s’ha dut a terme durant l’estiu, que és quan menys repercussions té.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *