foradia pressupostparticipatiualcoi

6 xiquetes i xiquets saharauis gaudiran de l’estiu a Alcoi

• És possible gràcies a la tasca de l'Associació Dajla Solidaris, que ha impulsat, com cada any, el programa d'acollida anomenat 'Vacacions en pau' • Gaudiran d’una variada programació d'activitats, així com d'una assistència sanitària completa.

6 xiquetes i xiquets saharauis gaudiran d’una estada a la nostra ciutat durant els mesos de juliol i agost. És possible gràcies a la tasca de l’Associació Dajla Solidaris, que ha impulsat, com cada any, el programa d’acollida anomenat ‘Vacacions en pau’, el qual permetrà que puguen gaudir d’una variada programació d’activitats, així com d’una assistència sanitària completa.

Els infants saharauis, amb les seues famílies d’acollida, ha participat aquest matí en una recepció a l’Ajuntament d’Alcoi. Allí han estat presents l’alcalde de la ciutat, Toni Francés, la regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, i representants dels distints grups polítics municipals. S’espera que nens i nenes participen avui en un dinar a les instal·lacions de la piscina municipal José Trenzano, activitat en què col·labora el Rotary Club Alcoy.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *