foradia

Conchi i Toni: “si Alcoi tinguera mar seria la millor ciutat”

• Conchi i Toni viuen en Benasau però Conchi treballa a Alcoi. • Destaquen elements positius d’Alcoi: “tota l’activitat cultural que té, que és una ciutat amb totes les seues característiques…"

La realitat és molt rica i complexa, per això és complicat tindre una imatge objectiva del nostre entorn. Per tal que la visió que tenim del món siga més ampla i reial, convé apreciar tots els punts de vista.

En aquesta ocasió volem conéixer diferents perspectives de la imatge que s’ha generat la ciutat d’Alcoi en les nostres veïnes i veïns. Conversem amb elles d’aspectes generals de la ciutat: punts positius, negatius, perspectives de futur… Anem amb Conchi i Toni

 

Conchi i Toni viuen en Benasau però Conchi treballa a Alcoi. La visió que tenen d’Alcoi en general és que ha decaigut amb els anys: “Alcoi no és el que era, per això preferim viure a un poble de l’Aitana, on estem més a gust”.

Des del seu punt de vista Alcoi abans tenia molta més activitat i alegria: “l’ambient s’ha traslladat a altres puestos”. La zona del centre és un exemple per a ells d’aquesta afirmació, segons recorden, fa anys era una zona de referència a la província, mentre que ara ha perdut importància i qualitat.

No obstant això, Conchi i Toni també destaquen elements positius d’Alcoi: “tota l’activitat cultural que té, que és una ciutat amb totes les seues característiques… Si Alcoi tinguera mar seria la millor ciutat”.

Per altra banda, els nostres entrevistats pensen quel’Ajuntament està treballant per portar a Alcoi a la màxima categoria”. I en aquest sentit, amb la voluntat i capacitat de la societat alcoiana, la perspectiva de futur de la ciutat es pot veure amb el temps ben repercutida.

Font: Redacció./


subscriutegrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *